Тя призна, че й харесва да я наричат Генерал ДесиВ 

...
Тя призна, че й харесва да я наричат Генерал ДесиВ 
Коментари Харесай

Десислава Радева: Една съпруга на президента просто довършва мъжа

Тя призна, че й харесва да я назовават " Генерал Деси "

В  изявление за Дарик радио съпругата на президента Румен Радев - Десислава приказва за взаимоотношенията си с президента, за рецензиите към нейното облекло и за свободното изложение в обществените мрежи. Тя даже описа, че профилът й във Фейсбук е бил хакнат и блокиран до неделя вечерта.

Ето част от изявлението на Теодора Симова със брачната половинка на президента, оповестено и от Нова тв. 

Теодора Симова: Не е загадка, че на няколко пъти Ваши постове във Facebook провокираха остра реакция от непрекъснатото наличие зад клавиатурите. Какво променихте в метода си на другарство в обществената мрежа или може би президентът Ви е посъветвал да внимавате?

Десислава Радева:  Не съм трансформирала и президентът не ми не разрешава. Просто нямам време за Фейсбук. Ако ме питате дали бих перефразирала някои предходни  постове, които наостриха обществото или най-малко част от обществото, в сегашната си позиция бих ги споделила по различен метод. Но отново бих ги споделила. Аз съм открит човек, за мен обществената мрежа е място, където можеш да кажеш какво мислиш без маска и без грим.

Теодора Симова: Кое хейтърско определение най-вече харесвате?

Десислава Радева:   " Генерал Деси ".

Теодора Симова: Защо?

Десислава Радева:  Не знам, симпатично ми е някак си.

Теодора Симова: " Генерал " с какъв брой звезди е Десислава Радева?

Десислава Радева:  Ами откакто Румен е двузвезден, аз би трябвало да съм най-малко тризвезден.

Теодора Симова: Генерал-лейтенант?

Десислава Радева:  Генерал-лейтенант, да.

Теодора Симова: Вие с Бойко Борисов ще се изравните по чин.

Десислава Радева:  Да, ще си мерим пагоните очевидно.

Теодора Симова: Година сте под светлините на прожекторите. Разбрахте ли каква дължина на полата провокира минимален обществен хейт?

Десислава Радева:  Няма такава. Независимо каква е дължината, в случай че тя е ок, има сандали. Ако е ок затворени обувки, има чорапогащници. Ако има и чорапогащници, има едни пенсове, които им липсва сутиен. Все ще се откри нещо

Теодора Симова: Дори в този момент за визитата в Съединени американски щати някаква история се е оформила.

Десислава Радева:  Да, оня ден другарка ми сподели. То е смешно: че когато с президента сме отишли да създадем фотографията с Доналд и Мелания Тръмп, аз съм била по сандали и жена от американския протокол споделила, че това било неприемливо и ми дали на заем обувки. Не е по този начин, но отново би трябвало да потвърждавам, че нямам сестра.

Теодора Симова:   Всички анализатори, които се канят по студиа, когато има Ваша изява, с цел да бъде разискван външният Ви тип... Казват, че това е вероятно, тъй като сте първата първа дама, която желае да е първа дама, въпреки че не признава, че е първа дама.

Десислава Радева:  Първо, България съгласно мен отвикна да има брачна половинка до президента през последните пет години. Дори имаше и едно такова мнение, че надали не в днешния съвременен свят нито един президент не върви със брачната половинка си. Ами в противен случай. Сега, при последната аудиенция в Съединени американски щати всички президенти бяха с половинките си. Така че съгласно мен една брачна половинка на президента просто довършва индивида, мъжа.

Теодора Симова: В случая Румен Радев.

Десислава Радева:  В случая Румен Радев.

Теодора Симова: Отбелязахте ли годишнината от сватбата?

Десислава Радева:
 Да. Как ли ще питате?

Теодора Симова: Понеже ме подканяте да ви запитвам, кажете.

Десислава Радева: 
В стеснен фамилен кръг в ресторант, т.е. аз и той на сантиментална вечеря. Доколко може да бъде сантиментална, на прилежащата маса седяха хората от НСО.

Защо Десислава Радева подари на Бриджит Макрон, брачната половинка на френския президент, романа " Време разделно " и отговорите на още доста въпроси ще чуете в първото изявление на брачната половинка на президента  ТУК. 

Източник: Dariknews.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР